Skip to main content

S.O.S Matchmaker, laat ZZP BIG GGZ Professionals de beste versie van zich zelf zijn als partner en ouder voor hun kinderen

S.O.S Matchmaker is een initiatief van creator Sandra Oudenes. Sandra Oudenes heeft naast haar partner (Koos), 3 kinderen (Valentijn, Dominique en Juliët) en besloot al voor haar eerste zwangerschap het roer om te gooien en in haar toekomstige rol als moeder 3 i.p.v. 5 dagen te willen werken als ZZP’er om een relaxte balans tussen haar job en haar FamilyLife te kunnen realiseren.

Los van een mooie balans, werden haar inkomsten significant meer, haar werkdagen minder, waardoor ze naast een upgrade van haar Family-Life, ook meer tijd kon besteden aan social return, wat niet uit te drukken is in geld, maar in een jaarlijkse APK van je toegevoegde waarde als mens, voor je onbekende medemens in deze maatschappij.

Als personality is zij te vatten in de volgende 10 persoonlijkheidskenmerken: authentiek, mulitasker, perfectionistisch, sociaal betrokken, verbinder pur sang, afspraak is afspraak, to the point, conceptuele denker, systemisch werker en alles voor een glimlach. De juiste match maken tussen mensen zit in haar DNA, ze voelt feilloos aan welke ‘setjes van opdrachtnemer en opdrachtgever’ blij van elkaar worden en van die gave heeft ze i.c.m. haar andere kwaliteiten via S.O.S Matchmaker haar business gemaakt.

Ze is nu zo’n 15  jaar interim manager van beroep via haar bedrijf S.O.S Consultancy B.V., waarvan reeds 9  in de (jeugd)Zorg, Ambulante Jeugdhulp, Pleegzorg en Speciaal Onderwijs en ze voelt zich nog altijd vol energie. Los van dat dit enerzijds in haar genen zit, merkt ze echt dat 3 dagen werken i.p.v. 5 haar een in balans partner, relaxte moeder en leuke vriendin heeft gemaakt en er balans is tussen werk, social life en haar gezin.

” Vandaar ook S.O.S Matchmaker, ik zie om me heen behoorlijk wat ‘overbelaste’ ouders en het gevoel dat ik zelf ervaar, gun ik anderen ook en daar wil ik ambassadeur van zijn. ”

Ook moeders die na de geboorte van hun eerste kind weer relaxed aan de slag willen, bemiddelt S.O.S Matchmaker graag.

” De projecten die ik de afgelopen jaren heb gedaan zijn heel divers. De gemene deler was altijd meer omzet. Ik heb veel gewerkt voor bedrijven die luxe producten produceerden en mijn opdracht was om nog meer producten te verkopen. Ik heb hier prachtige ervaringen opgedaan en hele leuke mensen ontmoet, waar ik heel dankbaar voor ben.

In 2015 werd ik via mijn netwerk benaderd om een interim opdracht te accepteren bij de iHUB Alliantie (Altra, Horizon, De Opvoedpoli en De Nieuwe Kans), o.a. Jeugdzorg, Pleegzorg en het Speciaal Onderwijs. Dit werd de ervaring van mijn leven. bij iHUB verkopen ze geen luxe artikelen en de omzet hoeft niet omhoog gestuwd. We ‘mogen’ zorgen voor zeer kwetsbare kinderen met trauma’s en stoornissen en daaruit voortvloeiende gedragsproblemen. Kinderen die recht hebben op een fijn gezin, goede zorg en onderwijs. In de Jeugdzorg, Pleegzorg en het Speciaal Onderwijs zijn deze kwetsbare kinderen de core business. “

Het werk gaat over hele essentiële thema’s in het leven. Liefde, verbinding, je gehoord en gezien voelen, vertrouwen, vallen en opstaan, huilen en lachen. Het gaat om uitzicht op een goede toekomst en opgroeien naar volwassenheid in een turbulente wereld.

Binnen iHUB heeft Sandra Oudenes diverse interim klussen mogen realiseren. Variërend van Locatie Directeur Jeugdzorg, Locatie Directeur Opvoedpoli, Schoolleider Speciaal Onderwijs, Transformatieteamlid ‘Go voor Jeugd, en tevens het opzetten van de Recruitment afdeling en het stroomlijnen van de ZZP-inhuur binnen iHUB, waardoor er naast een groot netwerk in de jaren daarvoor, door haar tevens expertise is opgebouwd om de juiste regelgeving in relatie tot ZZP toe te passen voor de S.O.S Matchmaker ZZP BIG Community-leden als zij er voor kiezen als ZZP-er te gaan werken”.

Als elke actief sociaal betrokken medemens een ster krijgt, wordt het nooit meer donker. Ontsteekt jij met ons een deel van dit licht?

“ Nu ik heb besloten om een nieuwe business unit op te starten onder S.O.S Consultancy B.V. in de vorm S.O.S Matchmaker, welke GGZ Professionals met een BIG-Registratie – tevens ouder – matched, wil ik via S.O.S Matchmaker met onze ZZP BIG Community-leden iets terug doen voor deze branche, daar deze voor altijd een plek in mijn hart heeft veroverd. Niet alleen de jongeren, maar ook de collega’s die ik heb mogen ontmoeten in deze prachtige branche, verdienen een diepe buiging en veel respect. ”

Ben jij als eerste ouder, daarna GGZ Professionals met een BIG-Registratie en sociaal betrokken en toe aan balans tussen je job en je familylife, stuur een berichtje en we gaan dit samen realiseren.

” Hoe mooi zou het zijn als wij als S.O.S Matchmaker ZZP BIG Community een mooie balans realiseren tussen je job en je FamilyLife en daarnaast het verschil kunnen maken voor diverse gezinnen, die hulp nodig hebben zodat – ook zij – in balans onderdeel uit kunnen maken van onze maatschappij  .”

Met vriendelijke groet,

Sandra Oudenes

06-48406245

S.O.S MATCHMAKER

VOOR DE ZZP | BIG GGZ PROFESSIONAL

De ‘kindvriendelijke’ Verbinder!

Sluit je aan bij onze ZZP BIG Community voor ouders.

En realiseer een relaxte balans tussen je job en je FamilyLife