Skip to main content

S.O.S Matchmaker | Gevend-Gezelligheid-Glimlach!

De S.O.S Matchmaker ZZP BIG Community is een soort professionele familie. Los van onze ZZP-Opdrachten, hebben we het als Community Members vooral heel leuk en relaxed met elkaar.

Onze gemene deler is dat we dankbaar en nederig zijn voor het geluk dat we in ons leven toegeworpen hebben gekregen. Om die reden zijn wij als S.O.S Matchmaker ZZP BIG Community sociaal betrokken en dragen wij bij door 5% van onze declarabele uren nogmaals  – om niet – beschikbaar te stellen voor advies, behandelingen en projecten voor gezinnen die minder geluk hebben gehad in de Jeugdzorg, de Pleegzorg en het Speciaal Onderwijs.

Daarnaast kan ZZP’en soms ‘lonerig’ zijn en dat wordt door onze leuke en gezellige Community ‘volledig’ gecompenseerd ;-)! Tevens leent de S.O.S Matchmaker ZZP BIG Community zich als dierbare deken voor informele onderlinge super- en intervisie en collegiaal advies.

WAAR KRIJGEN WE EEN GLIMLACH VAN?

S.O.S Matchmaker organiseert o.a. voor haar Members:

  • Professionele ZZP BIG Netwerk Events in een relaxte huiselijke setting.
  • Spontane Meet-Ups, waar je koste wat kost bij wilt zijn!
  • Surprises voor jou! Met zorg en aandacht voor the little nice things in life!
  • Leuke uitjes voor jou en je gezin.

Wij geloven dat S.O.S Matchmaker een daadwerkelijke behoefte in de markt vervult. Daarom gaan wij ervan uit dat als wij uitstekende service bieden aan onze Community Members en opdrachtgevers, dit wordt gedeeld. Als de groei van S.O.S Matchmaker het resultaat is van tevreden members en gelukkige(re) gezinnen die wij in de vorm van CHARITY hebben kunnen helpen, vinden wij dit pas echt reclame!