Skip to main content

Social Return | Jaarlijkse APK van je toegevoegde waarde als mens voor je onbekende medemens in deze maatschappij!

S.O.S Matchmaker, alle GGZ-Professionals met BIG-registratie die zich hebben aangesloten bij onze S.O.S Matchmaker ZZP-BIG Community voor ouders, begrijpen dat zij en hun kinderen geluk hebben gehad in het leven en vinden enige vorm van nederigheid op zijn plaats. Daarom zijn wij samen sociaal betrokken en dragen wij als S.O.S Matchmaker ZZP-BIG Community graag bij aan de ontwikkeling en behandeling van kinderen en hun ouders/verzorgers die het minder getroffen hebben.

Dit doen wij door 5% van onze gewerkte uren, nogmaals – om niet – beschikbaar te stellen voor charity doeleinden. De S.O.S Matchmaker ZZP-BIG Community doneert in overleg deze uren graag aan gratis advies, behandelingen of projecten die naar onze mening bijdragen aan het verbeteren van de toekomst van kinderen en gezinnen binnen de jeugdzorg, de pleegzorg of het speciaal onderwijs.

Ook stimuleren wij onze opdrachtgevers 1x per jaar om samen met ons bij te dragen door kennis en kunde uit hun organisatie beschikbaar te stellen en zo hun social return on investment te vergroten, maar bovenal de flow te ervaren van ‘sharing is caring’. Extra giften zijn uiteraard van harte welkom.

Doneren kan op verschillende manieren. Een van de leukste en dierbaarste vormen van charity is om voor een jeugdige in de jeugdzorg, pleegzorg of het speciaal onderwijs een extra behandeltraject te vergoeden, zodat je echt ziet, wat deze behandeling voor effect heeft op deze jeugdige, de ouders en eventuele broertjes en/of zusjes. Dit betreft dan een traject dat door de reguliere bekostiging niet wordt vergoed, maar wel van onschatbare waarde is voor de ontwikkeling van het betreffende gezin.

Interesse om een project of behandeling te vergoeden en echt sociale impact TE VOELEN in plaats van er over te spreken en het verschil te maken als social betrokken personality? Neem dan contact met ons op. Contact met de ouders/verzorgers en de jeugdige  is na overleg mogelijk, indien gewenst.

Help je mee? Ook een kleine gift is meer dan welkom!

Het is nooit te laat om je menselijke kant te ontdekken en the boost van geven te voelen.